Трьох чоловіків "затягнуло до насосу" у Кривому Розі / фото dp.dsns.gov.ua

У Кривому Розі Дніпропетровської області на одному з підприємств під час виконання робіт з підвищеною небезпекою загинули троє чоловіків, їх затягнуло до насосу.

Про це повідомляє Криворізьке районне управління поліції у Facebook.

"Повідомлення до поліції надійшло 18 вересня. За попередньою інформацією, у Довгинцівському районі під час виконання робіт з підвищеною небезпекою трьох осіб затянуло до насосу", – зазначили у поліції.

За фактом загибелі працівників відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Читайте також"Що вибухнуло, ми не знаємо": вцілілий турист розповів про смертельний вибух у КарпатахДосудове розслідування триває.

Своєю чергою Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області інформує, що вранці до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від диспетчера КП "Кривбасводоканал" про те, що на території підприємства троє чоловіків впали до горизонтального відстійнику.

На місці події рятувальники виявили, що тіла людей без ознак життя знаходяться в конструкції горизонтального відстійнику на глибині 6 метрів.

Рятувальники по драбині спустились на дно відстійника та за допомогою мотузки підняли тіла загиблих чоловіків.

Раніше повідомлялося, як у Карпатах поблизу села Вороненко Івано-Франківської області 15 вересня прогримів вибух. Загинули двоє чоловіків, ще чотири жінки отримали опіки та травми.

Вас також можуть зацікавити новини