Незабаром головна ялинка Маріуполя знову засяє новорічними вогнями / фото t.me/mistoMarii

У Маріуполі сьогодні ввечері через сильний вітер впала головна міська новорічна ялинка.

Як повідомили в Маріупольській міській раді, ялинку відновлять найближчим часом.

Читайте такожУ Києві біля Верховної Ради вперше запалили новорічну ялинку (фото, відео)

Відео дня

"Сьогодні ввечері через сильний вітер впав верхній сегмент головної ялинки Маріуполя. Підрядна організація найближчим часом посилить конструкцію. Незабаром знову головна ялинка засяє новорічними вогнями", - йдеться в повідомленні.

Про постраждалих через падіння ялинки не повідомляється.

Зазначається, що всі інші святкові локації в Маріуполі продовжують працювати: ярмарок, ковзанка, резиденція Святого Миколая.

Маріуполь - не єдине місто, де цього новорічного сезону встигла впасти ялинка. Такий же інцидент трапився в Лебедині на Сумщині, повідомляє Суспільне. За словами міського голови Лебедина Олександра Бакликова, це сталося через сильний вітер.

"Сильний буревій. Хоч стояла вона на розтяжках, але вони лопнули і вона впала. Не витримала й основа. Її вивернуло з корінням. Цьогорічна ялинка має висоту 20 метрів, вона десь на 5 метрів вища, ніж зазвичай", - сказав він.

Сильний вітер повалив ялинку в Лебедині / фото lebedinpress.com.ua

Окрім цього, новорічна ялинка впала в селищі Квасилів біля Рівного. Як розповіли в Рівненському міському тресті зеленого господарства, причиною падіння ялинки також став сильний вітер. Наразі ялинку вже відновили.

Новорічна ялинка впала в селищі Квасилів біля Рівного / фото facebook.com/trestzelenogogospodarstva

Як повідомляв УНІАН, 18 грудня у Києві на Софійській площі запалили головну ялинку країни. Цього року ялинку прикрашають 20 тисяч іграшок червоно-золотих кольорів і яскрава гірлянда довжиною 10 кілометрів у вигляді великого купола.

Вас також можуть зацікавити новини