У Харкові чоловік підпалив квартиру із жінкою, яку намагався вбити / фото depositphotos.com

У Харкові поліцейські затримали чоловіка, який завдав жінці понад 20 ножових поранень, а потім підпалив квартиру із ще живою постраждалою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Як зазначається, травмовану потерпілу виявили під час гасіння пожежі у квартирі, де вона мешкала. Довести жінку до лікарні не встигли – вона померла в кареті швидкої медичної допомоги. Експерти нарахували на її тілі понад 20 ножових поранень. 

Читайте такожУ Харкові затримали чоловіка, який жорстоко побив і зґвалтував дівчину (фото, відео)

Правоохоронці вийшли на слід 32-річного чоловіка, з яким потерпіла раніше співмешкала у будинку під Харковом. Рік тому вона покинула чоловіка через його постійні знущання та образи. До того ж зловмисник не раз підіймати на жінку руку.

Як повідомляється, потерпіла рік тому винайняла квартиру у Харкові та разом із дітьми переїхала до міста.

За даними поліції, ввечері 16 лютого, колі жінка була вдома сама, зловмисник прийшов до неї та жорстоко розправився з колишньою співмешканкою.  Після скоєння злочину він підпалив квартиру.

Наразі чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення  на строк до 15 років або довічним позбавленням волі.

Зловмисника затримали / фото Нацполіція

Вас також можуть зацікавити інші новини:

Головні новини України та світу на ранок 17 лютого