На станції "Гідропарк" стався інцидент / wikipedia.org

У Києві один з пасажирів метрополітену, перебуваючи, ймовірно, в нетверезому стані, справив нужду на рейки прямо на станції.

Відповідне відео опубліковано в спільноті "Типовий Київ" у Facebook.

Інцидент стався у вечірній час доби на станції "Гідропарк".

Відео дня

"Гідропарк. Коментарі за вами", - коротко підписав автор публікації.

Більшість авторів коментарів такою поведінкою обурилися, згадавши про необхідність присутності поліції. Деякі зазначили, що порушник порядку був у медичній масці.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика! 18+

"Всі пишуть про те, що немає туалетів. А мені здається, такі люди і біля туалетів будуть справляти нужду, показуючи свою аморальність. Тут вже справа не в алкоголі, а в самих людях. Як би не вистачало туалетів, можна знайти місце не таке людне", "Взагалі-то, таких п'яних в метро пропускати заборонено. За правилами безпеки метрополітену", "Зате в масці, які до нього претензії? Насправді сумно все у нас з менталітетом", "Питання, як його пропустили в метро? І потім, ну нажерся, ну невже люди навколо такі байдужі, адже він реально міг попрощатися з життям", - написали кияни та гості столиці.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Києві зняли на відео водія маршрутки, який вийшов з автобуса і помочився прямо на його колесо.