Пропажу грошей помітила мама дівчинки / фото - ua.depositphotos.com

В окупованому Криму 16-річна школярка настільки хотіла догодити своєму бойфренду, що вирішила пограбувати своїх батьків. Дівчинка і її обранець розіграли історію з "вимаганням", а потім вона вкрала у матері з батьком 4 тисячі доларів. 

Про інцидент повідомили в Telegram-каналі Mash.

Так, школярка, яка живе разом з сім'єю під Ялтою, сильно хотіла завоювати серце 16-річного хлопчика. Вона вирішила допомогти своєму обранцеві та здійснити його мрію - хлопець хотів мотоцикл.

Відео дня

"Для цього був придуманий хитрий план: вимагати потрібну суму з фейку. Саму себе вмовляти довго не довелося, вона взяла гроші з батьківської нички та передала коханому", - йдеться в повідомленні.

Мама дівчинки помітила, що з її будинку пропала велика сума грошей. Вона почала розпитувати дочку і та показала їй листування з "вимаганням". Школярка згадала і про свого бойфренда. 

Читайте такожУ Сумській області помер чоловік, який убивши трирічного сина-ЗМІБатьки 16-річної мешканки окупованого Криму вирушили в поліцію, вони написали заяву і повідомили правоохоронцям про "вимагача". Коли дівчинці довелося давати свідчення, вона зізналася у скоєному і розповіла, як пограбувала батьків. 

Школярка встигла передати гроші своєму бойфренду, однак після того, як вона розповіла про все батькам, хлопцеві довелося повернути велику суму. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Криму тигр відкусив палець однорічному хлопчикові. До хижака дитину піднесли батьки

Також вас можуть зацікавити новини: