У Кривому Розі чоловіка знайшли повішеним / фото Mediakritika.by

У вівторок, 17 серпня, в Центрально-Міському районі Кривого Рогу Дніпропетровської області на дверях одного з приватних будинків знайшли повішеним чоловіка.

Чоловік знайдений повішеним на дверях свого будинку, розташованого на вул. Воліна, на місці події працювали правоохоронці, пише "Перший Міський".

За його даними, тіло повішеного виявив його брат.

Відео дня
У Кривому Розі чоловік знайдений повішеним / фото one.kr.ua

Джерело видання повідомило, що чоловік, знайдений повішеним, лікувався від депресії, а також психічних розладів, і був у пригніченому стані.

"...Він мав алкогольну та наркотичну залежність, але місяць тому повністю відмовився від поганих звичок", – наголошується у матеріалі.

Співрозмовник додав, що житло чоловіка було закрито зсередини на гачок. Журналісти з'ясували, що у вівторок будинок мали продати. Можливо, чоловік звів рахунки з життям.

У Кривому Розі чоловік знайдений повішеним на дверях свого будинку / фото one.kr.ua

Раніше під Кривим Рогом сталася резонансна трагедія – 15 серпня у селі Вільне у своєму будинку був знайдений застреленим мер міста Костянтин Павлов. Є низка версій трагедії – вбивство, самогубство, необережне поводження зі зброєю і доведення до самогубства.