У Кривому Розі через падіння стелі постраждала людина / фото Олександра Науменка, Facebook

В одному із супермаркетів Кривого Рогу в районі Інгулець обвалилася стеля.

Судячи з фото з місця подій, впала підвісна конструкція у м'ясному відділі. Користувачі Facebook повідомляли, що постраждав покупець.

12 серпня адміністрація закрила магазин "з технічних причин".

Відео дня

Як згодом розповіли у керівництві супермаркету, конструкцію, що впала, встановили півроку тому під час ремонту.

Читайте такожДумав, що діти - монстри: батько вбивши маленьких сина і дочку через теорії змови"Справді, підвісна конструкція в цьому супермаркеті впала. Вона була встановлена в січні 2021 року після реконструкції. Це сучасний магазин з оновленим дизайном, частиною якого є ця підвісна конструкція. Підрядник встановлював її на стелі з дотриманням усіх чинних будівельних вимог і норм безпеки", - цитує "Днепр вечерний" представника магазину Олександра Шутя.

За його словами, постраждалій людині надали необхідну допомогу, а супермаркет оплатив "екстрені витрати".

"Адміністрація супермаркету наполягла на перевірці стану його здоров'я в медичному закладі і сплатила екстрені витрати. Госпіталізація та лікування не знадобилися. Медики переконалися, що здоров'ю відвідувача нічого не загрожує, і він наступного дня вийшов на роботу", - заявив Шуть.

В адміністрації стверджують, що провели позапланову перевірку схожих конструкцій у всіх магазинах мережі спільно з підрядником, а також ініціювали стягнення матеріальної шкоди з підрядника.

"Причини, через які не була проведена належна перевірка надійності конструкції підрядником і технічним відділом, з'ясовуються. За результатами перевірки можемо впевнено стверджувати, що всі елементи в наших магазинах надійно закріплені та безпечні для клієнтів і співробітників", - повідомили в керівництві супермаркету.

фото Сергія Іванова, Facebook

Вас також можуть зацікавити новини: