У ДТП загинули троє дітей / фото УНІАН

У Кіровоградській області сталася смертельна аварія: зіткнулися вантажівка та легковик. У результаті ДТП загинули чотири людини, з яких троє – діти.

Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

ДТП сталася вночі на автодорозі Н-23 "Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя" поблизу с.Новошевченкове Кропивницького району.

Відео дня

Сталося зіткнення легкового і вантажного автомобілів, в результаті чого загинули 4 людини, з них 3 дитини. Їм було 16, 12 та 11 років.

Оновлено. За інформацією поліції Кіровоградської області, внаслідок ДТП загинули 46-річний водій та троє неповнолітніх пасажирів, віком 12, 14 та 16 років.

"За попередніми даними, водій автомобіля "КІА Sportage" під час здійснення маневру обгону транспортного засобу, який рухався попереду, допустив виїзд на зустрічну смугу з подальшим зіткненням із вантажівкою Renault" – йдеться у повідомленні.

Особи загиблих встановлено. Всі вони жителі міста Кривий Ріг Дніпропетровської області.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Обставини ДТП встановлюють слідчі.

Читайте такожПротаранив стіну: на Одещині водій в'їхав у будинок пенсіонера (фото)Раніше повідомлялося, як у Тернопільській області сталася "містична" ДТП - вночі на порожній дорозі водій Mitsubishi Galant не впорався з керуванням і злетів у кювет, сам він майже не отримав пошкоджень. В аварії загинули двоє – 30-річний чоловік та 22-річна наречена водія. 

Вас також можуть зацікавити новини