На Житомирщині загадково загинув хлопець/ фото npu.gov.ua

У селі Ліщині Житомирської області на березі річки Тетерів місцевий рибалка виявив труп зі слідами тортур. Загиблим виявився 29-річний житель сусіднього села.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Тіло 13 червня знайшов рибалка недалеко від місцевого клубу близько 4:30. Правоохоронці виявили на тілі множинні садна, розсічення, синці та забої. Загиблим виявився місцевий житель 1992 року народження.

За даними експертів, у загиблого переломи, пошкодження внутрішніх органів та крововиливи в головному мозку. Отримані травми й призвели до смерті. Правоохоронці вважають, що це не нещасний випадок, а тіло до річки принесли після злочину.

Читайте такожПід Житомиром знайшли мертве немовля: поліція встановлює провину матері (відео)

За даним фактом відкрито кримінальну справу за статтею 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу.

При цьому місцеві жителі розповіли, що напередодні трагедії бачили чоловіка біля магазину.

"Вранці знайшли чоловіка 29 років. Або побитий, або навіть може збив трактор або машина, тому що дуже багато травм", - розповів один з місцевих жителів.

За словами вітчима загиблого, хлопець ввечері пішов гуляти з другом, але він не був конфліктним, тому не вірить, що його пасинок міг влізти в бійку.

Крім того, хлопець, який того ж вечора був у клубі, повідомив, що бачив загиблого близько 3:00 живим. У самому селі кажуть, що вбитий був нібито комусь винен грошей.

Розстріл подружжя на Житомирщині

Раніше в Житомирській області чоловік розстріляв подружню пару. Близько 00:30 8 червня до поліції надійшло повідомлення від мешканки села Грубське Коростишівської громади про стрілянину. Було встановлено, що 8 червня близько 00:25 невідомий через вікно стріляв у кімнату приватного будинку. На той момент там спало подружжя.

У внаслідок стрілянини загинув чоловік 1974 року народження, жінку 1982 року народження, у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення. Ранком вона померла в реанімації Коростишівської центральної районної лікарні не приходячи до тями.

У будинку вночі перебувала й 11-річна дочка сімейної пари. Її врятувало те, що в момент нападу дівчинка спала в іншій кімнаті.

Підозрюваного затримали в той же день. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Зараз він перебуває під вартою.

Стрільцем виявився 58-річний Олександр Мальцев. Він уродженець Курської області РФ, довгий час жив на Лісовому масиві в Деснянському районі Києва.

За словами затриманого, причиною вбивства став борг глави сім'ї. У прокуратурі Житомирської області розповіли, що йдеться про 23 тисячі доларів, а це близько 618 тисяч гривень.