Про бійку в правоохоронні органи зателефонували очевидці \ facebook.com/mvs.gov.ua

В Одесі затримали зловмисника, який на вулиці завдав важкі ножові поранення двом чоловікам.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, злочин скоєно на проспекті Добровольського (Суворовський район міста).

Про бійку в правоохоронні органи зателефонували очевидці. Встановлено, що потерпілі заступилися за працівницю магазину, яку ображав зловмисник. У відповідь на зауваження фігурант вдарив перехожих ножем. Як з'ясувалося, ножові поранення дістали 32-річний одесит і його 53-річний товариш. Зловмисник одразу залишив місце злочину, позбувся ножа і навіть встиг змінити зачіску і збрити бороду, щоб ввести в оману правоохоронців.

Відео дня

"Тим не менш, співробітники територіального відділу поліції за підтримки співробітників поліції батальйону особливого призначення швидко встановили його місцеперебування і затримали в порядку статті 208 КПК України. Передбачуване знаряддя злочину знайшли, його направлять на експертизу", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожРізав ножем, бив по голові і душив: 18-річний харків'янин по-звірячому розправився з тещею

Як зазначається, зараз 27-річний одесит очікує обрання запобіжного заходу в ізоляторі тимчасового тримання. Обидва потерпілих госпіталізовані: у молодшого чоловіка – поранення ліктя, у старшого - поранення в область грудної клітини.

Дії фігуранта кваліфікували за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

За ст. 121 Кримінального кодексу йому вже повідомили про підозру. Призначено судово-медичну експертизу для встановлення ступеня тяжкості травми, отриманої молодшим потерпілим. Триває слідство.

Вас також можуть зацікавити новини