Іноземця відправили під варту / Фото: Нацполіція

В Одесі заарештували іноземця, який отримав поштою 0,5 кг амфетаміну.

Як повідомив відділ комунікацій Головного управління Нацполіціі в Одеській області, 23-річного чоловіка викрили оперативники управління по боротьбі з наркозлочинністю відразу після того, як він отримав в одному з поштових відділень міста посилку з амфетаміном.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Хмельницького відділення поліції. Пакет з психотропною речовиною вагою 0,5 кг в іноземця вилучили. Того ж дня правоохоронці провели обшук у тимчасовому помешканні молодого чоловіка, в ході якого були вилучені додаткові речові докази його протиправної діяльності, пов'язаної з наркоторгівлею.

Читайте такожНа Дніпропетровщині пройшло понад 40 обшуків в рамках операції проти наркозлочінності: затримані десятеро осіб (відео)

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу. Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 300 тис. грн.

Згідно з чинним законодавством йому загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Інші новини, які можуть вас зацікавити: