Фура протягнула жінку близько 200 метрів / фото - ua.depositphotos.com

На Закарпатті сталася жахлива ДТП. Фура збила жінку та протягнула її дорогою. В аварії постраждалій відірвало голову.

Про це повідомляє видання "Район. Свалява".

ДТП сталася 1 грудня в Мукачівському районі Закарпаття, у Сваляві, приблизно о 12:00. Як повідомили очевидці, фура зачепила жінку на дорозі по вулиці Визволення. Водій вантажівки не помітив аварію та продовжив їхати. Фура протягнула жінку близько 200 метрів.

Відео дня
На місці працює поліція / фото - svaliava.rayon.in.ua

Свідки ДТП також повідомило, що жінці у жахливій ДТП відірвало голову. За інформацію, постраждалій було 65 років, вона була мешканкою Сваляви. Водій фури міг не помітити жінку під колесами вантажівки, бо та нібито переходила дорогу не на "зебрі". 

Читайте такожУ Києві п’яний автомийник вирішив "покататися" на "Теслі" клієнта і потрапив в аварію (фото)У поліції ДТП поки що не коментували. Проте, як повідомили очевидці, правоохоронці перекрили вулицю. Нині вони працюють над встановленням усіх обставин жахливої ДТП, у якій загинула жінка.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Одеській області на трасі водій автомобіля смертельно травмував чоловіка і зник. На тілі постраждалого були травми, характерні для отриманих в результаті наїзду автомобіля.

Також Вас можуть зацікавити новини: