У Хмельницькій області чоловіка вбила не вантажівка, а тонни гною, які з неї висипались / скріншот

У Хмельницькій області в селі Слобідка-Кульчієвецька чоловік не загинув під колесами вантажівки, яка перевернулась, а встиг втекти, але опинився під тоннами гною.

Чоловік був похований живцем під тоннами гною, повідомляє ТСН, посилаючись на відомості заступника керівника пожежно-рятувального загону Олександра Ткачука.

За його словами, тіло загиблого знайшли під час розкопування гною, який опинився на дорозі після ДТП.

"Почали розкопувати цей гній, …і наткнулися на тіло людини… У нього було лице синє, руки сині", – сказав співбесідник.

Подробиці смертельної ДТП на Хмельниччині розповіла й місцева жителька Людмила, яка живе недалеко від місця аварії, і саме огорожу її ділянки пошкодило авто.

Читайте такожРятувальники вирізали людей з понівеченого металу: на Закарпатті масштабна ДТП (фото)"...Вийшла – машина перевернена уверх колесами, здоровецька… Було слизькувато, сніг, мокро. Її (вантажівку – Ред.) почало звідти, з горба заносити…", – сказала очевидиця.

Журналісти дізналися, що у той час узбіччям з собакою прогулювався 50-річний місцевий мешканець, який жив сам і колись воював на Сході. Чоловік нібито намагався втекти від некерованої вантажівки.

Людмила сказала, що після аварії водій вантажівки був ошелешений, метушився й стверджував – їхав обережно.

Раніше у поліції повідомляли, що вранці 9 січня у Слобідці-Кульчієвецькій вантажівка потрапила у кювет та перевернулася і вбила 50-річного чоловіка. За кермом вантажівки знаходився 69-річний житель Хмельницької області.

Нагадаємо, схожа аварія трапилася в Одесі – вантажівка їхала заднім ходом і смертельно травмувала жінку, яка стояла на тротуарі.

Вас також можуть зацікавити новини: