Харків. 18 лютого. УНІАН. Тренер ліверкузенського «Байєра» Юпп ХАЙНКЕС не очкував такої результативної перемоги над харківським «Металістом».

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на післяматчевій прес-конференції.

«Якщо чесно, я не очікував такого результату, незважаючи на те, що у наших гравців більше досвіду», - сказав Ю.ХАЙНКЕС.

Відео дня

Він наголосив, що «Байєр», перемігши «Металіст» з перевагою у чотири м’ячі, отримав «видатний результат».

«Я думаю, що для нас це видатний результат. Сьогодні була чудова гра. На самому початку ми не зовсім знайшли потрібний ритм, але потім все налагодилося, і ми відразу влилися в гру. І таким чином забили голи», - зазначив Ю.ХАЙНКЕС.

У свою чергу головний тренер «Металіста» Мирон МАРКЕВИЧ, коментуючи підсумки гри, відзначив, що харківський клуб «не повинен був програвати з таким рахунком», оскільки більшу частину матчу нічим не поступався «Байєру».

«Я вважаю, що команда півтора тайму грала на рівні, і ми нічим не поступалися суперникові», - сказав він.

М.МАРКЕВИЧ критично прокоментував гру захисної ланки команди та висловив незадоволення діями деяких інших футболістів. Говорячи про гру-відповідь, яка відбудеться 24 лютого в Ліверкузені, тренер «Металіста» відзначив, що його команда намагатиметься продемонструвати злагоджену гру.

«У другій грі ми повинні довести, що теж уміємо грати у футбол - це основне», - підсумував М.МАРКЕВИЧ.

Як передавав УНІАН, учора харківський «Металіст» у домашньому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи зазнав нищівної поразки від німецького «Байєра» з рахунком 0:4. Це був перший офіційний матч харківського клубу у новому сезоні після великої зимової перерви.