У Sherlock Holmes Chapter One молодий Шерлок буде розслідувати смерть своєї матері / gamespot.com

Українська студія Frogwares анонсувала свою нову гру – Sherlock Holmes Chapter One.

Розробники представили гру і трейлер на своєму офіційному сайті.

Трейлер Sherlock Holmes Chapter One

Sherlock Holmes Chapter One – це пригодницький квест про 21-річного Шерлока Холмса. За сюжетом молодий детектив береться розслідування загибелі своєї матері. Допомагати Холмсу буде його друг Джон, але не Ватсон. Гравцям належить дізнатися ким насправді є Джон.

Шерлок зі своїм другом Джоном — не Ватсоном / gamespot.com

У грі буде відритий світ, як і в The Sinking City – попередньому проекті студії. Звідти ж, з деякими поліпшеннями перекочує бойова система і механіка розслідувань. У бою з ворогами Шерлоку потрібно буде задіяти свій розум та міське оточення.

Читайте такожБританська компанія почала проводити робочі зустрічі в Red Dead Redemption 2

Як зазначили розробники, в Sherlock Holmes Chapter One буде нова система моралі під назвою "Правда чи брехня". Завдяки цій системі, у кожного мешканця міста будуть свої уявлення щодо правди та справедливості. Принесе розкриття істини більше користі, ніж шкоди – це гравцеві належить вирішувати самостійно.

Як раніше повідомляв УНІАН, видавати гру студія Frogwares буде своїми силами. Sherlock Holmes Chapter One вийде у 2021 році на PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One та ПК, зокрема у Steam, Epic Games Store та GOG.