Наслідки буревію на Чернігівщині / фото Сергій Черняков

На Чернігівщині через сильний вітер пошкоджено кілька автомобілів внаслідок падіння дерева і утеплення зі стіни житлового будинку, а також сталася ДТП за участю шести автомобілів.

Читайте такожКиїв і передмістя накрила пилова буря (відео)Як передає кореспондент УНІАН, відповідні дописи і фото оприлюднили чернігівці у соціальних мережах.

Чернігівський фотограф Віктор Кошмал зробив фоторепортаж пилового «смогу» над Черніговом, що на кілька годин затягнув місто. Водночас пориви сильного вітру повалили дерева у дворах, на одному з будинків вітер зірвав утеплення зі стіни, пошкодивши припаркований поряд автомобіль.

Відео дня
Негода на Чернігівщині / Служба автомобільних доріг в області

Вчений секретар Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» опублікував фото поваленого дерева на Валу.

Служба автомобільних доріг в області попередила, що через сильний боковий вітер та пил із полів місцями можлива обмежена видимість проїзної частини.

Як уточнили в ГУ НП в області, через обмежену видимість поблизу селища Михайло-Коцюбинське (розташоване неподалік Чернігова) сталася ДТП за участю шести автомобілів. Двоє людей зазнали травм.

Наслідки негоди / Автомобільний форум Чернігова

Раніше УНІАН повідомляв про наслідки негоди на Київщині та пилову бурю у Житомирській області.