За кілька днів в Україні почне теплішати / Фото ua.depositphotos.com

Найближчими днями в Україні очікуються сильні морози, але з 27 січня температура підніметься. В Україні спостерігатиметься відлига.

Про це у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

"З четверга в Україну почне заходити тепліше повітря, знову температура повітря підвищиться до відлиги, все закапає і почне підтавати", - написала вона.

За її даними, морози ще затримаються у східних областях України, проте вихідними й там стане тепліше.

Читайте такожХовайте носи: до кінця тижня в Україні вдарять сильні морози (карта)

Щодо погоди на завтра, 25 січня, то, за словами Наталки Діденко, найцікавішою температурною буде ситуація у західних областях.

"Ніч очікується найхолоднішою серед усіх регіонів, -12...-17 градусів, а завтрашній день - найтеплішим, 0... -5 градусів. Ось такий значний добовий контраст!" - пояснила синоптик.

За її прогнозом, вночі в більшості областей передбачається морозна погода з температурою повітря -7...-13 градусів, вдень у вівторок стовпчики термометрів коливатимуться в межах -3...-8 градусів, на Півдні 0...-5 градусів морозу.

"Сніг випадатиме найближчої ночі переважно на Півдні та Сході",- зауважила синоптик.

У Києві, за словами Наталки Діденко, вівторок буде морозним: вночі очікується  -10...-12 градусів, вдень -6...-8 градусів. Ожеледиця, а ввечері 25 січня можливий сніг.

Нагадаємо, за прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, до кінця січня в Україні очікуються морози, періодично падатиме сніг, місцями очікуються хуртовини та снігові замети.

Вас також можуть зацікавити новини: