Сьогодні в Україні сніжитиме / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 13 січня, в Україні очікується посилення морозів. Вдень у більшості областей буде -3°...-9°, на крайньому сході - до -12° і лише на заході країни повітря прогріється до -1°...+1°. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найтепліше. Стовпчики термометрів вдень покажуть від -1° до +1°. Буде похмуро. Опади очікуються у вигляді снігу, а при підвищенні температури сніг буде мокрим.

На півночі України тепло розподілиться нерівномірно. У Житомирській та Київській областях буде похмуро, сніг, очікується -1°...-3°. У Сумській та Чернігівській областях теж буде сніг, але очікується невелика хмарність, а температура вдень не підніметься вище -7°...-9°.

Відео дня

На сході країни сьогодні теж будуть міцні морози, -8°...-12°. Тут очікується переважно похмура погода, проте без істотних опадів.

Жителів центральних областей чекають температурні контрасти. У Вінницькій області температура підніметься до "нуля", в Черкаській і Кіровоградській обалстях буде -3°...-5°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть -7°.

На півдні України сніжитиме. Термометри вдень тут покажуть -2°...-5°.

13 січня в Україні буде холодно / фото УНІАН

Прикмети погоди 13 січня

Якщо вночі дме вітер, то рік буде спекотним і врожайним, західний вітер віщує хороші надої і велика кількість риби в річках і озерах, а східний вітер обіцяє рясний урожай фруктів. Якщо зірок на небі немає, то влітку буде поганий врожай ягід. 

Вас також можуть зацікавити новини: