Найближчими днями у Києві буде тепло / фото REUTERS

Найближчими днями у Києві очікується тепла й стабільна погода без опадів та з достатньою кількістю сонця. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

"У найближчі 5 днів по Київщині переважатиме сонячна та суха погода з температурними показниками вночі близько нуля градусів, вдень +7..+9°", - повідомляють синоптики.

6 березня, згідно з прогнозом, вночі потеплішає до +3°, але денна температура так і залишиться на рівні +8°.

Відео дня
Найближчими днями погода у столиці буде стабільною / фото Укргідрометцентр

Аномальне тепло у Києві - останні новини

Останній день зими у Києві став рекордно теплим. 29 лютого у столиці зафіксували одразу два температурних рекорди. Зокрема, вдень повітря у столиці прогрілося до +12,1°С, що на 2,8 градуси вище попереднього рекордного показника для цього дня 2008 року. Також середня за добу температура повітря у Києві виявилась найвищою для цього дня за весь час спостережень і склала 5,0°С.

Загалом лютий у Києві став рекордно теплим. Так, протягом місяця було зафіксовано вісім температурних рекордів й загалом цьогорічний лютий став другим у рейтингу найтепліших у столиці після 2002 року. Середньомісячна температура повітря у лютому в Києві дорівнювала 2,9°С, що на 5,2°С вище за кліматичну норму.

Вас також можуть зацікавити новини: