На вихідних в Україні будуть дощі / фото Lucent_Designs_dinoson20, Pixabay

На вихідних, 1 і 2 квітня, на українців чекає похмура та дощова погода без особливого тепла. У більшості областей стовпчики термометрів покажуть +9°...+12°. Лише в суботу місцями на заході, а в неділю в Криму буде тепліше. Про це повідомляє Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, температура повітря вночі +5°, вдень +12°, невеликий дощ. У неділю вночі очікується +7°, а вдень +9°, похмуро, суцільна хмарність і сильний дощ.

У Львові в суботу вночі +7°, вдень +13°, невелика хмарність, злива. У неділю вночі +5°, вдень +11°, похмуро, суцільна хмарність, легкий дощ.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі +6°, вдень +13°, невелика хмарність, сильний дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі +4°, вдень +9°, злива.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря +4°...+12°, невеликий дощ. У неділю температура буде +7°...+10°, похмуро, суцільна хмарність, дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +6°, вдень +10°, злива. У неділю - невелика хмарність, +7°...+11°, сильний дощ.

У Харкові в суботу температура вночі складе +4°, вдень +7°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть +5°...+12°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У Дніпрі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +3°, вдень +8°, невеликий дощ. У неділю температура становитиме +5°...+10°, похмуро, суцільна хмарність, злива.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +3°...+13°. У неділю - невелика хмарність, +7°...+15°, легкий дощ.

Жителів Маріуполя в суботу очікує невелика хмарність, температура вночі +4°, вдень +9°. У неділю вночі очікується +4°, вдень +12°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі 0°, вдень +8°. У неділю буде невелика хмарність, вночі +1°, вдень +11°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +2°, вдень +4°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура складе -1°, вдень +6°.

1 квітня у багатьох областях України дощитиме / фото УНІАН
2 квітня дощі та лвні поширяться практично по всій Україні / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями, температура вночі +4°, вдень до +11°, дощ. У неділю вночі температура становитиме +1°, вдень стовпчики термометрів покажуть +8°, похмуро, невеликий дощ.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, вночі +8°, вдень +14°, невеликий дощ. У неділю - похмуро, невеликий дощ. Температура становитиме +5° вночі та вдень +11°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, температура до +12°, невеликий дощ. У неділю - хмарно з проясненнями, невеликий дощ, температура +5°...+10°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +12°, невеликий дощ. У неділю - хмарно з проясненнями, невеликий дощ, +1°...+12°.

У Затоці в суботу-похмуро, суцільна хмарність, вночі +5°, вдень +11°. У неділю - похмуро, злива, температура +8°...+12°.

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура +4°...+9°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, небольшой дощ, температура +4°...+10°.

Вас також можуть зацікавити новини: