Сьогодні на Львівщині буде слизько / фото Markus Sch, Pixabay

На сьогодні, 20 листопада, у Львові та Львівській області оголошено підвищений рівень небезпечності. Про це свідчать дані Львівського гідрометцентру

За даними синоптиків, сьогодні на дорогах Львова та області очікується ожеледиця, через що оголошено І рівень небезпечності.

"Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними", - попереджають синоптики.

Відео дня
У Львові та області сьогодні очікується ожеледиця на дорогах / фото Львівський гідрометцентр

Загалом, за їх даними, сьогодні погоду визначатиме південно-східна частина улоговини від циклонічної депресії з центрами над Великобританією та Данією.

Через це у Львівській області буде хмарно. Часом очікується сніг та мокрий сніг з переходом в дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Вранці туман. Температура вдень становитиме 1-6° тепла.

У Львові сьогодні також буде хмарно. Часом очікується сніг та мокрий сніг з переходом в дощ. На дорогах ожеледиця, а вранці - туман. Вітер буде південно-західний, його швидкість становитиме 7-12 м/с. Стовпчики термометрів вдень покажуть 2-4° тепла.

"Погіршення видимості в опадах, в тумані 200-500 м", - зазначили в гідрометцентрі.

Погода в Україні - прогноз на сьогодні

За даними Погода УНІАН, сьогодні на заході України буде +1°...+7°, на півночі -1°...0°. У східних та центральних областях -1°...+2°, а на півдні стовпчики термометрів покажуть +2°...+3°.

Вас також можуть зацікавити новини: