Сьогодні в Україні буде холодно / фото picjumbo.com

Сьогодні, 5 лютого, в Україні продовжиться похолодання. Температура знижуватиметь по всій країні. У багатьох областях навіть вдень очікується "мінус", лише на південному сході і в Криму буде 0°...+1°. Також чась України засипле снігом. Опади очікуються на заході, а також у більшості центральних та північних областей. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України температура вдень триматиметься від -2° до -5°. У більшості областей очікуються опади у вигляді снігу, лише у Волинській та області та на Закрапатті ймовірність опадів нижча.

На півночі України сьогодні буде похмуро. Стовпчики термометрів вдень коливатимуться в проміжку -1°...-3°. У Житомирській та Чернігівській областях сніжитиме.

Відео дня

Жителів східних областей сьогодні також чекає похмура погода, проте тут буде без опадів. Температура вдень очікується близько 0°...-1°.

У центрі України сьогодні очікується від -4° до 0°. У більшості центральних областей сьогодні сніжитиме. У районі Полтави, Дніпра та Кривого Рогу буде невелика хмарність, на решті території - похмуро.

На півдні України сьогодні також помітно похолодає. Тут стовпчики термометрів покажуть -1°...+1°. Опадів на півдні не очікується.

Погода в Україні 5 лютого у більшості областей буде морозною / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: