Синоптик розповіла, коли українцям "світить" чудова погода / фото PublicDomainPictures/Pixabay

Погода завтра в Україні - у п'ятницю, 27 жовтня, прогнозується дощова, вдень на більшій частині території температура становитиме +13…+18, а на півдні - до +22. У Києві вночі та ввечері очікується дощ, а денна температура прогнозується близько +15.

Скоро українці зустрінуться з метеорологічним красенем, поділилася прогнозом синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. За її словами, чудова погода в нашій країні буде в один з найближчих вихідних, а також у понеділок, 30 жовтня.

"Чудовим синоптичним днем буде неділя, 29-те жовтня, сухо, може, й сонячно, тепло. Плануйте щось на відкритому повітрі краще на неділю. Субота побуде трохи з дощами на півночі та заході, а ось центр, схід та південь опиняться у сухій та теплій погоді", - зазначила експерт.

Відео дня

Діденко додала, що 30 число "також виявиться метеорологічним красенем" - очікується сонячна погода (якщо не буде туману), температура може становити +17…+22 градуси.

Важливі новини України про погоду - сьогодні це варто знати

Вже прогнозувалося, якою буде зима в Україні. Синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха говорила, що, за відомостями кліматологів, є імовірність того, що зима буде більш тепла у порівнянні з нормою.

Раніше завідувачка відділом кліматичних досліджень та довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова сказала, що погода на Новий рік 2024 в Україні може бути "незимовою".

Вас також можуть зацікавити новини: