Погода в Уркаїні на сьогодні/ фото Anrita, Pixabay

Кінець тижня в Україні буде дощовим і прохолодним. Опади, місцями сильні і грозами, накриють практично всю країну. Сухо буде лише в окремих областях. 

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні буде від +12° у Волинській області до +20° у Чернівецькій. Повсюдно очікуються дощі, у Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях - з грозами.

Відео дня

На півночі України сьогодні буде найхолодніше. Протягом дня на Чернігівщині та Сумщині повітря прогріється лише до +11°...+12°. У Київській та Житомирській областях очікується більш комфортна температура, +16°...+18°. Практично скрізь йтимуть дощі. На Житомирщині ймовірність опадів менша.

Жителів центральних областей чекає температура в межах + 14°...+20°. У Вінницькій області очікується переважно суха погода, на решті території дощі, місцями - сильні.

У східних областях України 11 вересня тепло і опади розподіляться нерівномірно. Так, на Харківщині повітря прогріється лише до +16° та пройдуть невеликі дощі. На решті ж території буде сухо і хмарно з проясненнями, до +21°.

Жителів півдня сьогодні чекає найтепліша погода в Україні. Тут повітря прогріється до +18°...+25°. Скрізь, крім Криму, очікуються дощі, місцями - з грозами.

Погода в Україні 11 вересня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: