Сьогодні в Україні дощитиме / фото Lorry / Pixabay

Сьогодні, 22 липня, на півночі України стане набагато прохолодніше - місцями температура впаде нижче +20°. У більшості областей на решті території збережеться комфортна температура, лише на півдні та південному сході буде 30-градусна спека. Також у більшості областей пройдуть дощі, місцями - сильні. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні пройдуть невеликі дощі, у Рівненській області ймовірні грози. Ясна, суха та безхмарна погода збережеться лише на Закарпатті. Стовпчики термометрів вдень покажуть +23°...+26°.

На півночі України - короткочасне, але суттєве похолодання. У Києві очікується близько +19°, а на решті території буде +21°...+23°. Також повсюдно пройдуть дощі, місцями опади будуть сильними.

Відео дня

На сході України сьогодні сухо. На Харківщині очікуються комфортні +24°, а у Луганській і Донецькій областях повітря прогріється до +28°...+30°.

У центральних областях також будуть температурні контрасти. Ближче до півночі - у Черкаській та Полтавській областях - температура не підніметься вище +22°...+23°. На решті території очікується +26°...+27°. Місцями дощі та грози.

На півдні України збережеться тепла і переважно суха погода, лише на Одещині є ймовірність дощів. Температура впродовж дня буде в межах від +27° до +31°.

22 липня на півночі України похолоднішає / фото УНІАН

Прикмети погоди 22 липня 

22 липня - день Панкрата й Кирила. Якщо ластівки літають низько над землею, буде дощ.

Вас також можуть зацікавити новини: