Погода на 3 дні / Фото ua.depositphotos.com

У наступні три доби в Україні утримається погода без опадів, але прохолодна та з нічними морозами. Проте на заході України 16 та 17 довтня очікується потепління до +22 градусів.

Проце повідомляє Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, вночі та вранці місцями очікуються тумани. Вітер найближчими днями буде південно-східний та східний, його швидкість сягатиме 5-10 м/с.

Відео дня

Як повідомляється, температура вночі буде на рівні +1°...+7°, а от на Лівобережжі місцями вдарить мороз до -3°. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть +10°...+15°, у понеділок повітря в Україні прогріється до +18°.

16-17 вересня у західних областях вночі очікується від +6° до +11°, вдень потеплішає до +17°...+22°.

Погода на вихідні

Як повідомляв Погода УНІАН, на вихідних в деяких областях України очікується потепління. Підвищення температури очікується на заході країни. При цьому в інших регіонах України збережеться прохолодна осіння погода. Місцями на сході та північному сході температура вдень не підніметься вище +10°...+11°. Опади не очікуються.

За даними синоптика Ігоря Кібальчича, 15 та 16 жовтня в Україні утримається погода без опадів, з прохолодними ночами та слабким вітром.

Вас також можуть зацікавити новини: