Астролог розповів, у кого більше шансів стати президентом / фото УНІАН

Оскільки символом березня стане фейк, неправдива інформація й ілюзорна реальність будуть супроводжувати Україну протягом усього місяця, каже астролог Влад Росс.

"У день виборів – 31 березня – можна очікувати фальсифікацій, туману й обману на виборах. В результаті всього цього результат першого туру виборів може вразити українців – він виявиться просто фантастичним. Результат, який покажуть, просто здивує, тому що рейтинги кандидатів, які показували соціологічні компанії до 31 березня, будуть кардинально відрізнятися від картини, яку покажуть вибори", - зазначив він у коментарі "Главреду".

За словами астролога, планети 31 березня будуть сприяти настільки масштабній фальсифікації виборів, яку тільки можна собі уявити.

Відео дня

"З'єднання Меркурія з Нептуном прямо перед 31 числом свідчить про те, що найбільші фейки й неправдива інформація будуть викидати в інформаційний простір перед голосуванням. Для чинного президента це добре, оскільки чесним шляхом йому не перемогти. До того ж, коли Сонце в Овні, люди керуються не розумом, а почуттями й емоціями, тому більшість буде приймати імпульсивні рішення. У результаті в останній момент люди раптом можуть проголосувати не за того, за кого збиралися", - додав він.

Говорячи про те, у кого більше шансів стати президентом, Росс зазначив, що найкращі зірки 31 березня в гороскопі у Володимира Зеленського.

"У Зеленського взагалі "зірковий час" на цілу весну, йому має щастити і в березні, і в квітні. У Порошенка зірки сприятимуть фальсифікаціям. Трохи гірше, ніж у Порошенка й Зеленського, зірки в гороскопі на цей день у Тимошенко", - сказав астролог.

Читайте такожГороскоп на 2019 рік: астролог розповів, на які знаки Зодіаку чекає успіх

Росс додав, що хто б не став президентом, 31 березня для України стане початком великих змін.

"8 березня Уран увійшов у зодіакальний знак Тільця, з цього почався період перетворень у нашій країні, який триватиме сім років. Кардинально зміняться владні структури, радикально зміниться економічна стратегія країни, з'являться принципово нові вектори спрямування держави. В України великий шанс змінити лідерів після входження Урану в Тілець, а зі зміною лідерів почнуться і видимі зміни в нашій країні, зокрема, корупція буде поступово знищуватися", - зазначив експерт.

Що стосується можливості заворушень, сутичок в українських містах у день виборів, а також загострення на Донбасі, то, за даними Росса, їх очікувати не варто.

"31 березня буде досить спокійним днем. Це – день Черепахи за місячним календарем. Тому загострень, швидше за все, не буде. Навпаки, це будуть найбільш спокійні дні", - резюмував він.

Раніше Влад Росс склав гороскоп на березень 2019 року. За його прогнозом, щасливцями місяці стануть Риби, Діви, Стрільці і Близнюки. Аутсайдерами місяця будуть Водолії, Леви, Тільці та Скорпіони