Президент запрошує Зеленського в медпункт стадіону "Олімпійський" / фото УНІАН

Кандидат у президенти, чинний глава держави Петро Порошенко запрошує кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського разом у медичному пункті НСК "Олімпійський" здати аналізи на вживання наркотиків і алкоголю.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу сказав речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв. 

"Стадіон - це не наша ініціатива і не наш вибір, але стадіон - так стадіон", - заявив Медведєв. 

Відео дня

"Готові з ним зустрічатися на будь-яких зручних його майданчиках. Головне, щоб країна побачила позицію обох кандидатів", - додав він.

Читайте такожУ Зеленського відреагували на фейк про його дебати-ролик

Про це повідомив речник штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу, передають "Новости Донбасса".

"У рамках підготовки до дебатів Петро Порошенко завтра о 9-й годині ранку чекає на Володимира Зеленського в медичному пункті стадіону "Олімпійський", який Зеленський, власне кажучи, сам обрав для проведення дебатів, для здачі, як би уникнути фізіології, всіх необхідних аналізів, у тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків", - наголосив Медведєв.

"Це, звичайно, має бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій", - зауважив він.

Як повідомляв УНІАН, згідно з результатами опрацювання 100% протоколів ДВК про результати голосування на виборах президента у першому турі, за Володимира Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Петра Порошенка – 15,95%.

3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема дебати мають відбуватися на НСК "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо. На це рішення Зеленський дав своєму супернику 24 години.

Своєю чергою Порошенко погодився провести дебати з Зеленським на стадіоні.