Фото УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, це він сказав на зустрічі сьогодні з активом Хмельницької області.

“Мені подобається, що сьогодні робить новий генпрокурор. Адже місце всім хабарникам і корупціонерам у в'язниці”, - зазначив глава держави.

Відео дня

Порошенко сказав, що вчора Верховна Рада позбавила недоторканності трьох суддів, які займалися переслідуванням “майданівців” та здійснювали незаконне судочинство.

Читайте такожШокін пообіцяв відзвітувати про перший місяць на посаді Генпрокурора

Глава держави висловив думку, що це перший крок (маючи на увазі зняття недоторканності з трьох суддів — УНІАН) до очищення судової влади.

Як повідомляв УНІАН, 4 березня Верховна Рада дала згоду на затримання і арешт трьох суддів Печерського районного суду Києва - Сергія Вовка, Віктора Кицюка та Оксани Царевич.

Судді Царевич і Кіцюк підозрюються в тому, що постановили завідомо неправосудні рішення у справах про адміністративне правопорушення відносно активістів Автомайдану і в інших справах. Таким чином, за даними прокуратури, вони незаконно притягнули до адміністративної відповідальності декілька осіб у січні минулого року.

Суддя Вовк підозрюється в ухваленні завідомо неправосудного рішення у цивільній справі, яким позбавив законного власника його майна. Його дії кваліфікуються за ч.2 ст.375 КК України.