Новак заперечує недостовірність вказаних у декларації даних / фото: УНІАН

Виконувач обов’язків голови Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак має намір судитися із Національним агентство із питань запобігання корупції.

Про це йдеться у повідомленні на сайті "Укравтодору".

Читайте такожШвидкісні траси в Україні почнуть будувати по-новому

Відео дня

В "Укравтодорі" заявили, що дані в декларації Новака є достовірними, а складений НАЗК протокол - необґрунтованим та неправомірним. Уся задекларована керівником "Укравтодору" в 2016, 2017, 2018 роках інформація, наголошується в повідомленні, є повною і має офіційне підтвердження фінансових та банківських установ.

Стосовно ж автомобіля, вартість якого, згідно із даними НАЗК, була вказана недостовірно, то, зазначають в "Укравтодорі", це авто було отримане Новаком до 2016 року в лізинг і на момент декларування його вартість чітко відповідає договору лізингу. 

"Керівник Укравтодору захищатиме свою позицію у суді щодо порушених прав як суб’єкта декларування та доводитиме достовірність відображеної ним інформації, зокрема, у декларації за 2017 рік", - додали у компанії.

Як повідомляв УНІАН, Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду адмінпротоколи стосовно в.о. голови Укравтодору Славоміра Новака за декларування недостовірних відомостей.