Політик націлений на створення соціальної держави / фото прес-служби СЛС

«Союз Лівих Сил» обрав нового голову партії. Ним став Максим Гольдарб – голова «Публічного аудиту», адвокат, телеведучий.

Про це повідомили в прес-службі СЛС.

Відео дня

«Нам потрібна соціальна держава, а саме ліва ідеологія забезпечує створення і функціонування такої держави – це доведено історичним досвідом. Реальні факти показують, що люди виїжджають з України, що вони занадто часто хворіють і не можуть врятуватися, швидко вмирають – і провокує це саме теперішня державна машина», – сказав під час з’їзду партії Максим Гольдарб.

«Нас увесь цей час привчали жити по-мінімуму: мінімальні зарплати, мінімальні пенсії, мінімальний прожитковий мінімум, мінімальні люди, мінімальні діти, мінімальне життя, мінімальна країна, мінімальні витрати на себе. Це безглуздя. Я хочу, щоб було по-іншому, по-максимуму, – максимум життя, максимум у житті – максимум дітей, максимум здоров'я, довголіття, максимум багатств у країні, максимум доходів і добробуту, закону, максимум покарання для негідників. Максимум справедливості», – додав він.

Як наголосив політик, важливим пріоритетом роботи СЛС буде захист малого та середнього бізнесу, які створюють основну частину вітчизняного ВВП. «Українські підприємці – люди розуму, дії та волі, які трудяться на благо своєї країни, сім'ї, колективу і стурбовані тим, як створювати доданий продукт і як забезпечити своїх працівників. Вони можуть, хочуть і намагаються працювати чесно і їм не потрібно нічого, крім нормальних умов для праці та щоб держава не лізла в їхні справи», – підкреслив новий Голова СЛС.

"Ліві" ініціюють створення Фонду національних багатств з особовими рахунками на кожного громадянина / фото прес-служби СЛС

На переконання Гольдарба, державні органи влади наразі не роблять нічого, щоб зупинити виїзд наших людей з України, їхнє зубожіння чи швидку смерть. «Україна знелюднюється, стаючи зручним плацдармом для експансії іноземного технологічного капіталу. Так у 21 столітті, спеціально створеними умовами, при пособництві місцевої влади захоплюються території та національні багатства нашої держави», – стверджує він.

Як зазначили в СЛС, «ліві» ініціюють створення Фонду національних багатств з особовими рахунками на кожного громадянина, куди мають нараховуватися і де накопичуватимуться його долі від доходу.  Незабаром вони представлять оновлену програму партії, «з урахуванням усіх викликів, які на сьогодні стоять перед Україною». Також СЛС працюватиме над об’єднанням усіх «лівих сил» в державі.