Герус розповів, чому Зеленський звільнив його з посади представника президента в уряді / УНІАН

Андрій Герус пояснив причини свого звільнення з посади представника президента в Кабміні. За його словами, через депутатську діяльність він не мав можливості відвідувати засідання уряду.

Читайте такожУ поліції прокоментували бійку Ляшка і Геруса (відео)

«З кінця серпня я не відвідав жодне засідання Кабміну, тобто де-факто вже понад 2 міс не виконую функцій представника президента у Кабміні.

Відео дня

Думаю, ніколи в історіі України народний депутат-голова комітету не виконував таких функцій представника, бо це нереально. Тому всякі сенсаційно-конспірологічні версії, зокрема пов’язані інцидентом із (поки що) двічі судимим безробітним громадянином О.Ля. (Олег Ляшко - ред.), це дійсно весело», – написав він у Facebook.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський звільнив Андрія Геруса з посади представника президента України у Кабінеті міністрів України та призначив на цю посаду Олексія Перевезенцева.

Раніше колишній народний депутат Олег Ляшко влаштував бійку з нардепом від "Слуги народу" та головою парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрієм Герусом.

Відео штовханини опублікував на своїй сторінці в Facebook сам Ляшко.