REUTERS

На своїй сторінці у Facebook Саакашвілі написав, що СБУ перш, ніж направляти спецгрупу, варто провести очищення у власних лавах.

Я узнал о том, что ко мне направили специальную группу СБУ, чтобы помочь с борьбой с коррупцией вчера из средств массово...

Posted by Mikheil Saakashvili on 18 червня 2015 р.

"Я дізнався про те, що до мене направили спеціальну групу СБУ, щоб допомогти з боротьбою з корупцією вчора із засобів масової інформації і лише потім ми поговорили з очільником служби. Мені здається, що СБУ варто було б почати боротьбу з усероз'ідаючою корупцією із своїх власних рядів, враховуючи, наприклад, що в Одесі добре відомо, що контрабанду покривають саме багато представників цієї служби", - написав голова ОДА.

Відео дня

Читайте такожБільшість українців негативно ставляться до обрання іноземців мерами міст – опитування

Як повідомляв УНІАН, голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявляє про масштабну реорганізацію апарату обласної адміністрації.

«У нас в структурі – 800 осіб. Потрібно, чесно кажучи, максимум 50 осіб, щоб нормально працювали... Я багато разів бував в Одесі, але нікого не знаю. Це мій мінус, але й плюс. Будемо підбирати нових людей. Є і в самому апараті хороші люди, але в цілому – хочемо нових людей», - заявив керівник області.