фото: УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це Кличко сказав сьогодні ввечері на брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів стосовно того, чи не планує він зробити відповідну пропозицію Березі.

«Гарна пропозиція. Я подумаю зараз і зроблю йому пропозицію очолити один чи інший напрямок. Побачимо, чи зробить він крок вперед, чи дійсно він турбується про киян. Якщо так, то я буду радий використовувати можливості кожного, щоб змінювати наше місто», - відповів Кличко.

Читайте такожЯвка на виборах мера Києва становила 28% - КВУ

Відео дня

Разом з тим, він звернув увагу, що для того, щоб погодитись на посаду Береза мусить відмовитися від депутатського мандата. «У мене дуже великі сумніви є, що він це зробить..», - сказав Кличко та додав, що після голосування поки не мав можливості поспілкуватися з Березою.

«Але я планую зателефонувати Березі і скажу: «Дякую за можливість змагатись і довести те, що сьогодні я був сильнішим… Я поставив свою репутацію і своє ім’я і зроблю все, щоб репутацію та ім’я не загубити і реалізувати очікування киян», - додав міський голова.

Як повідомляв УНІАН, за даними екзит-полу КВУ, на виборах мера Києва за Віталія Кличка проголосували 64,7% виборців, за Борислава Березу – 35,3%. У свою чергу КМІС оприлюднив такі цифри: у другому турі виборів мера Києва нинішній міський голова Віталій Кличко (партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність») набрав 64,7% голосів, Борислав Береза («Партія рішучих громадян») – 35,3%.