Світ вступає в нову еру: з 1 жовтня молоді республіки Донбасу закривають між собою митні пости та оголошують єдиний економічний простір. На Великій Шахівниці з'являється новий потужний гравець - Довбосоюз, або Донецько-Луганський Бомбезний Союз, скорочено ДЛБС. Тріпоче так звана єдина Європа.

Європейський Союз зрозумів, що його час минув: на міжнародну арену вийшов новий потужний гравець

Довгі сім з гаком років йшли до цього дивовижного прориву молоді республіки звільненого Донбасу. Сам Олександр Захарченко, батько донецької демократії, в далекому 2018 році розпорядився зняти всі митні бар'єри між Донецькою та Луганською НР, - за це його і вбили, адже вже тоді заокеанські товстосуми розуміли, яку небезпеку несе для них це донецьке економічне диво.

Відео дня

На щастя, справу згорілого на роботі Баті продовжив його наступник пан Пушилін. Роками йшли важкі переговори, раз у раз заходили у глухий кут внаслідок запою однієї з високих сторін, а то й обох відразу, від напруги сторчалися п'ять міністрів з обох сторін, віце-прем'єр Ташкент сів за шахрайство, - і ось, нарешті, копіткі дебати про узгодження надзвичайних заходів у сфері спільного глушіння риби на річці Кальміус, єдиних ставок на збір і прийом кольорового металу, тарифів на алкогольну самозайнятість, квот на парадомістке виробництво, єдину російськомовну валюту і так далі були закінчені - настав час історичної події, здатної перевернути весь економічний світопорядок!

Лугандон вступає в епоху вялічія. Від перспектив, що відкриваються, захоплює духъ

Новина про об'єднання економічних мощей ДНР і ЛНР викликала паніку на заокеанських біржах, зокрема, японський Nikkei 225 впав на 1,286 пункту, після чого, щоб уникнути подальшого падіння до фатальних значень, торги були закриті. Уряд виснаженої Брекзитом Великобританії виявив таємне бажання увійти до складу Довбосоюзу; дізнавшись про це, помер Бельмондо. Але польовий президент ЛНР пан Пасічник виступив різко проти розширення Довбосоюзу на захід; пан Пушилін утримався. Європейський Союз зрозумів, що його час минув, - на міжнародну арену вийшов новий потужний гравець.

Нижче пропонуємо вашій увазі перші тринадцять причин неймовірного економічного підйому республік Лугандона з відкриттям єдиного митного простору.

  1. Ще вільніше ходіння російських паспортів.
  2. Єдина валюта - мідний дросель.
  3. ДНР звільнить ЛНР від коричневої чуми.
  4. ЛНР звільнить ДНР від коричневої чуми.
  5. ДНР може без зайвих формальностей обстріляти ЛНР і сказати, що це зробила Україна.
  6. ЛНР може без зайвих формальностей обстріляти ДНР і сказати, що це зробила Україна.
  7. Жителі ДНР можуть вирізати на металобрухт заводи в ЛНР і здавати їх у колірмет хоч у ЛНР, хоч у ДНР.
  8. Жителі ЛНР можуть вирізати на металобрухт заводи в ДНР і здавати їх у колірмет хоч у ДНР, хоч у ЛНР.
  9. Останні безробітні шахтарі ДНР, яких не взяли навіть до Якутії, зможуть влаштуватися на високооплачувану роботу в ЛНР.
  10. Останні безробітні шахтарі ЛНР, яких не взяли навіть до Якутії, зможуть влаштуватися на високооплачувану роботу в ДНР.
  11. Яке ж буде здивування безробітних шахтарів ДНР, коли вони побачать, що в ЛНР шахтам прийшов такий же триндець, як і в ДНР.
  12. Яке ж буде здивування безробітних шахтарів ЛНР, коли вони побачать, що в ДНР шахтам прийшов ще більший триндець, ніж у ЛНР.
  13. Надихнувшись прикладом ДНР і ЛНР, президенти Росії та Білорусі панове Путін і Лукашенко теж об'єднають свої країни й, можливо, коли-небудь візьмуть до себе Довбосоюз. І тоді на світовій карті виникне нова могутня держава - ДолбоРоБ.

Лугандон вступає в епоху вялічія. Від перспектив, що відкривається, захоплює духъ.

Василь Рибніков