белоцерковец  / Фото УНИАН

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна", коментуючи ситуацію навколо дострокового припинення повноважень Миколи Томенка і Фірсова.

"Я був присутній на тому з'їзді (БПП, що вирішив позбавити Томенка й Фірсова мандатів - УНІАН). Я це не заперечую. Але треба, щоб Єгор давав оцінку цій ситуації. Я йому дзвонив, просив і казав, щоб він реагував на те, щоб він забрав заяву про вихід з фракції. Я не розумію, який там був конфлікт, якщо говорити про внутрішню складову фракції. Це дуже важко коментувати... У мене є своя позиція і я буду її висловлювати", – зазначив він.

Також Білоцерковець, що до цього працював директором департаменту з благоустрою Київської міської державної адміністрації, зазначив, що й надалі буде "захищати інтереси киян".

Відео дня

Читайте такожФірсов порівняв припинення його депутатських повноважень з відмовою від політики євроінтеграції

"Останні півтора року я захищав інтереси киян, будучи директором департаменту благоустрою. Я буду продовжувати свою роботу в статусі радника на громадських засадах", - сказав депутат.

Він також додав: "Я впевнений, що зможу відстоювати інтереси киян і кримчан. Я зараз єдиний представник Севастополя у ВР. Для севастопольців це важливо".

За словами Білоцерковеця, те, що він сьогодні побачив у Верховній Раді, йому "не дуже сподобалося".

"Тут багато анархічних рухів. Тут необхідно щось змінювати, щоб парламент краще працював", - зазначив він.

Читайте такожФірсов: БПП повторює шлях Партії регіонів, покриваючи корупцію нової "Сім'ї"

Як повідомляв УНІАН, 28 березня Центральна виборча комісія затвердила рішення з'їзду БПП від 25 березня про позбавлення мандатів нардепів Фірсова та Томенка, зареєструвавши замість них Олександра Бригинця та Білоцерковця.