УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це Єфремов заявив сьогодні у коментарі журналістам в Апеляційному суді Києва.

“Я не знаю цієї людини”, - сказав Єфремов.

Він також вчергове відкинув усі обвинувачення на його адресу.

Відео дня

Також Єфремов зазначив, що не розуміє, за що сьогодні взяли під варту його колишнього колегу по партії Володимира Медяника.

Читайте такожСуд переніс на 10 серпня розгляд скарги на арешт Єфремова

“Ця людина робила все, щоб бути добросовіснім депутатом”, - сказав Єфремов.

Як повідомляв УНІАН, Єфремова затримали 30 липня в аеропорту «Бориспіль», звідки він, за даними ГПУ, намагався вилетіти до Відня.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Єфремов підозрюється у вчиненні умисних дій з метою зміни кордонів України, причетності до створення терористичної організації «ЛНР» та заволодінні майном «Луганськвугілля».

1 серпня Печерський районний суд Києва заарештував Єфремова на 2 місяці без права внесення застави. Захист екс-«регіонала» оскаржив це рішення.

Сьогодні, 8 серпня, Апеляційний суд переніс на 10 серпня розгляд скарги на арешт Єфремова.

Між тим 7 серпня у справі про посягання на територіальну цілісність України затримали також колишнього народного депутата від ПР Володимира Медяника.

«В рамках справи Єфремова ГПУ затримала наступного фігуранта – екс-нардепа ПР Володимира Медяника», - заявив генпрокурор.

Сьогодні, 8 серпня, суд заарештував Медяника на 60 діб.

У свою чергу Луценко анонсував нові затримання у цій справі. "Це не останнє затримання. У нас достатньо доказів проти цілої групи осіб, які замахнулися на власну державу", - сказав генпрокурор.