facebook.com/president.gov.ua

Президент Петро Порошенко заявляє, що Україна, Грузія і Молдова спільно з Євросоюзом формуватимуть другий етап порядку денного політики "Східного партнерства".

Читайте такожУкраїна і Грузія підписали декларацію про взаємну підтримку територіальної цілісності - ЦеголкоПро це він сказав на спільній прес-конференції з президентом Грузії Гіоргі Маргвелашвілі у Тбілісі.

"Не відкрию таємницю, що значну частину наших переговорів було присвячено Євросоюзу і НАТО, і координації наших дій - України і Грузії - по європейській і євроатлантичній інтеграції, бо перший етап укладення Угоди про асоціацію, її ратифікацію, започаткування поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі, запровадження безвізового режиму для громадян України і Грузії - і ми були поруч разом", - сказав глава української держави.

Відео дня

"Впевнений в тому, що це був перший важливий етап в реалізації політики "Східного партнерства". І зараз ми спільно, разом з нашими партнерами з Грузії, Молдови і з нашими європейськими партнерами будемо формувати другий етап порядку денного "Східного партнерства"", - наголосив президент України.