Лідер партії "Батьківщина" Юлія ТИМОШЕНКО заявляє, що слідчі Генеральної прокуратури сьогодні під час допиту відхили її подання про залучення адвоката Сергія ВЛАСЕНКА (народний депутат, член фракції "БЮТ-Батьківщина") у справі за звинуваченням у перевищенні нею службових повноважень при підписанні газової угоди з Росією у 2009 році.

Як повідомляє офіційний сайт Ю.ТИМОШЕНКО, про це екс-прем`єр повідомила на своїй сторінці у Twitter.

"Під час минулої зустрічі з НЕЧВОГЛОДОМ мені дали згоду на залучення ще одного захисника - пана ВЛАСЕНКА. Зараз у грубій формі мені відмовили", - написала Ю.ТИМОШЕНКО.

Відео дня

Екс-прем`єр-міністр також повідомила, що сьогодні проти неї вкотре обрано підписку про невиїзд як міру запобіжного заходу. "В цю хвилину оголошують мені третю "підписку про невиїзд". Тепер я вже тричі невиїзна. Це ж треба так боятися. Слабкувата у нас мафія", - зазначила вона.

Ю.ТИМОШЕНКО додала, що проведення допиту фіксується на відеокамеру. "Опитують мене два слідчих - НЕЧВОГЛОД і ПУШКАР, ще один знімає на відео. Зараз у грубій формі забороняють мені користуватися ІPad", - повідомила вона.

Лідер "Батьківщини" вважає безпідставними звинувачення у перевищенні нею повноважень за часів її прем`єрства. "Рік тому ЯНУКОВИЧ здав Севастополь за "дешевий газ". Ну і де дешевий газ? За "поганими" угодами було 228 доларів, зараз - 300 доларів", - підкреслила Ю.ТИМОШЕНКО.