Фото: УНІАН

Самопроголошена кримська влада таки визнала, що на півострові продуктова криза. Щоб врятуватися від неї - планують створити зелені коридори для українських продуктів.

Як йдеться в сюжеті ТСН.19:30, так званий голова Республіки доручив пришвидшити пропуск харчів на півострів. Адже нині фури стоять на кордонах по кілька днів. Продукти псуються та дорожчають.

Читайте такожВлада Криму сказали за скільки готова купувати воду в України

Тим часом, кримські урядники, які досі заявляли про незначне здорожчання, сьогодні змушені були констатувати, що асортимент продуктів у Криму невеликий, а ціни на них - захмарні. 

Відео ТСН

Серед чинників називають заборону на ввезення українських продуктів. Коли на півострів не пускали молоко та м'ясо з материка - місцеві виробники стрімко підняли ціни. А по-друге, ціни російських виробників у півтора-два рази вищі за українські.

Читайте такожСімферополь відзначив день міста штовханиною за шматок пирога і матрьошками по 400 грн

Як повідомлялося раніше, у Криму хочуть здати українську субмарину на металобрухт або віддати під ресторан. Директор ЦКБ "Чорноморець" заявив, що вони мають право позбутися єдиною підводного човна України через борги за ремонт.