Арахамія заявив, що знайшов під своїм авто підозрілий предмет \ фото УНІАН

За фактом ймовірного стеження за народним депутатом України, головою фракції "Слуга народу" Давидом Арахамією відкрито кримінальне провадження.

Читайте такожАрахамія знайшов під своїм легковиком підозрілий предмет, у декларації автомобіля немає (фото)Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

Справу відкрито за ч. 1 ст. 182 Кримінального кодексу ("незаконне збирання, зберігання, використання конфіденційної інформації про особу, порушення недоторканності приватного життя").

Відео дня

У прокуратурі розповіли, що після обстеження підозрілого згортку, який виявив Арахамія в своєму автомобілі, фахівці встановили, що цей предмет не є вибухонебезпечним.

"Попередньо, цим предметом є трекер для відстеження переміщень автомобіля. Знахідку буде направлено на експертне дослідження. За результатами експертизи щодо виявленого предмету буде визначена остаточна кваліфікація та подальша підслідність кримінального провадження", - додали в прокуратурі.

Обставини цієї події встановлюють слідчі поліції Києва під процесуальним керівництвом прокурорів Київської місцевої прокуратури № 6.

Стеження за Арахамією: що відомо

24 жовтня Арахамія заявив, що знайшов під своїм авто підозрілий предмет.

"О 13:25 приїхав на роботу, спрацював датчик тиску шин, вийшов з машини і оглянув колеса, під заднім правим колесом виявив невеликий згорток", - написав він у Facebook.