Анонсовано повернення Кернеса до Харкова / фото УНІАН

Чинний мер Харкова Геннадій Кернес, ймовірно, залишиться на посаді. Про це свідчать екзит-поли, які обіцяють йому перемогу на місцевих виборах в один тур. 

Як повідомили на сайті Харківської міської ради, команда Кернеса паралельно проводила своє опитування. За його результатами, мер Харкова теж перемагає.

Читайте такожРезультати екзит-полів на місцевих виборах в Україні: оновлено

Відео дня

Також перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов озвучив подробиці про стан здоров'я Кернеса. За його словами, він стабільний, і про результати виборів йому вже повідомили.

Терехов також додав, що фото Кернеса з клініки "Шаріте" не буде, бо там "дотримуються своїх заходів безпеки". Порушити їх через резонанс дозволили лише російському опозиціонеру Олексію Навальному.

"Я розмовляв з Павлом Фуксом, який спілкувався з Геннадієм Адольфовичем. Стан — стабільний, сумнівів у лікарів не викликає. Буде його звернення до харків'ян, фото і ролик, і головне — приїзд Геннадія Кернеса в місто Харків", - повідомив перший віце-мер міста.

Вибори у Харкові: результати екзит-полу

За результатами екзит-полу студії Савіка Шустера, лідирує чинний мер Харкова Геннадій Кернес. За нього проголосували 57,9% виборців. На другому місці представник "Опозиційної платформи - За життя" Олександр Фельдман (12,12%).