Хто саме висловив зауваження Олексій Данілов не сказав / фото president.gov.ua

Рішення про запровадження санкцій проти нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука та його оточення підтримали всі члени РНБО, але в одного з них було зауваження.

Про це секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов сказав у ефірі "Свободи слова" Савіка Шустера, передає УП.

"На засіданні РНБО була доповідь голови СБУ, були надані відповідні документи. Я можу сказати, що голосування було майже одностайним, одна людина проголосувала з невеликим зауваженням. Була ситуація, пов’язана з тим, що треба вносити у закон про санкції додаткові аргументи", - сказав Данілов.

Хто саме висловив зауваження Данілов не сказав. Однак, за даними видання ZN.ua, зауваження висловив голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Нагадаємо, саме Разумков був єдиним членом РНБО, який на початку лютого не підтримав запровадження санкцій проти соратника Медведчука, власника телеканалів "112 Україна", ZIK і Newsone, нардепа Тараса Козака.

Читайте такожВ РНБО хочуть повернути у держвласність нафтопровід "Самара - Західний напрямок"

ZN.ua також зазначає, що з 20 членів РНБО на засіданні були присутні 19 - міністр фінансів Сергій Марченко перебуває в запланованій відпустці.

Санкції проти Медведчука: що відомо