facebook.com/Олександр-Гогілашвілі-заступник-міністра-внутрішніх-справ-України-107650465096495

Тимчасово відсторонений від посади заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі вибачився за свою "надмірну емоційність" під час інциденту на блокпосту при в'їзді в Донецьку області.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Безумовно, хочу вибачитися за свою надмірну емоційність. Згоден з рішенням міністра почати дисциплінарне провадження, готую рапорт на ім'я міністра МВС і буду всіляко сприяти його проведенню", - зазначив Гогілашвілі.

Скрін повідомлення / facebook.com/Олександр-Гогілашвілі-заступник-міністра-внутрішніх-справ-України-107650465096495

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 11 грудня, Гогілашвілі влаштував скандал на блокпосту на в'їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи. Зокрема, він обурився, що правоохоронці його не впізнали, а згодом погрожував їм, використовуючи нецензурну лексику.

Гогілашвілі влаштував розборки з поліцейськими на блокпосту у зоні ООС - відео

Пізніше на інцидент відреагував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, підписавши наказ про тимчасове відсторонення Гогілашвілі від посади. Також міністр повідомив, що ініціюватиме перед урядом питання про відкриття дисциплінарного провадження щодо Гогілашвілі.

Довідка УНІАН. Олександр Гогілашвілі почав роботу в Міністерстві внутрішніх справ у вересні 2019 року - відразу на посаді заступника Арсена Авакова, який очолював відомство тоді.

У МВС він відповідає за боротьбу з наркотиками і реабілітацію наркозалежних.

Дружина Гогілашвілі - Марія Левченко - є особистим помічником президента Володимира Зеленського.

Вас також можуть зацікавити новини