Бездріжджова паска з сиром / depositphotos.com

Цей рецепт паски завжди виручає, коли зовсім немає часу готувати. Бездріжджова паска з сиром не потребує вистоювання тіста - досить змішати всі інгредієнти, розкласти по формах і відправити в духовку. На це у вас піде максимум 20 хвилин. Поки паска буде випікатися, ви зможете пофарбувати яйця і приготувати глазур.

Раніше ми розповідали, як пофарбувати яйця на Великдень красиво без цибулиння.

Сирна паска без дріжджів на швидку руку

Інгредієнти:

Відео дня
  • борошно - 220-230 г;
  • розпушувач - 15 г; 
  • сир - 300 г ( 5-9%);
  • яйця - 3 шт.;
  • вершкове масло - 150 г;
  • цукор - 150 г;
  • родзинки - 100 г.

Всі продукти - кімнатної температури.

Збийте масло вінчиком або міксером, додайте цукор, перемішайте. Вбийте в масло яйця, перемішайте. Перетріть через сито або перебийте в блендері сир, додайте до масла з яйцями, перемішайте. Змішайте борошно і розпушувач, всипте в сирну масу, додайте родзинки, добре перемішайте. 

Попередньо запарте родзинки в окропі протягом 5-10 хвилин, злийте воду і добре просушіть. 

Розкладіть тісто у форми до половини і поставте випікатися в розігріту до 170°C на 40-45 хвилин.

Готовність паски перевірте дерев'яною шпажкою: застроміть її по центру і дістаньте - якщо вона суха, то паска пропеклася, можна діставати.

Прикрасьте паску улюбленою глазур'ю або подивіться, як зробити глазур для пасхи без яєць.

Вас також можуть зацікавити новини: