В Якутії "золотошукачі" другий день шукають дорогоцінні злитки з Ан-12 / Telegram - Mash

У російській Якутії другий день активно шукають золоті злитки, нібито втрачені вантажним літаком Ан-12 в результаті аварії.

Читайте такожРосіянин виявив у себе вдома злодіїв, які випили його шампанське і заснули

Як повідомило напередодні місцеве видання Sakhalife, люди ведуть пошуки по всьому периметру падіння дорогоцінних металів (площа якого становить кілька квадратних кілометрів), а в соцмережах, тим часом, з'явилася карта, на якій зазначено територію падіння вантажу.

В той же час, «Комсомольская правда» повідомляє, що місцеві жителі всю ніч нишпорили в околицях аеропорту з ліхтариками, незважаючи на те, що згідно із заявою транспортної поліції і слідчого комітету росії, всі злитки вже зібрано, і шукати більше нічого. Пошуки тривають і зараз.

За інформацією російських ЗМІ, кількість пошукових запитів на покупку авіаквитків в Якутськ після інформації про втрати золота зросла у три рази.

ЗМІ, при цьому, повідомляють, що з літака випало не золото, а срібло.

Напередодні повідомлялося, що в Росії мало не зазнав аварії транспортний літак Ан-12, завантажений 9 тоннами золота. Велика частина вантажу під час аварії вивалилася з літака, його збирають на злітній смузі і околицях аеродрому Якутська.