Патріарх Кирило звинуватив Інтернет у вільному розповсюдженні інформації / Фото УНИАН

Патріарх РПЦ Кирило заявив про те, що сучасні електронні гаджети приховують в собі небезпеку, а Інтернетом може скористатися Антихрист.

Читайте такожГлава РПЦ Кирило написав листа патріарху Варфоломію з погрозами через нову церкву України (документ)

Про це повідомляє ТСН.ua.

Відео дня

"Ви уявляєте, яка буде влада сконцентрована в руках тих, хто буде володіти знаннями про те, що відбувається в світі, про серйозні розмови людей... про плани в області економіки і політики. Антихрист - це та особистість, яка буде на чолі всесвітньої павутини, яка контролює весь людський рід," - сказав Кирило в інтерв’ю російському пропагандистському каналу.

Попри свої слова він додав, що церква не проти науково-технічного прогресу, однак непокоїться свободою людської особистості.

Як повідомляв УНІАН, 5 січня Вселенський патріарх Варфоломій підписав Томос, яким надав незалежний статус Православній Церкві України, про створення якої було оголошено на Об'єднавчому соборі 15 грудня 2018 року, а 6 січня відбулася історична подія - предстоятелю Православної церкви України митрополиту Епіфанію у Стамбулі вручили Томос.

Очільник РПЦ Кирило назвав новостворену Православну Церкву України "об'єднанням двох угруповань розкольників" і заявив про втручання у релігійні справи.