Ілюстрація REUTERS

Мешканка російського Єкатеринбурга звернулася до міської лікарні № 2 з гострим болем. Але отримати допомогу їй вдалося не одразу, бо її відправили по талон на додатковий прийом.

Читайте такожМосквичку під час масажу обличчя до смерті закололи голками

Уточнюється, що жінка прийшла на прийом негайно, пропустивши повторний запис в акушера-гінеколога. Про це повідомляється на сайті прес-служби Свердловського обласного суду.

Відео дня

"Вона вже звернулася зі скаргами на гострий біль, однак допомоги не отримала. Їй було запропоновано знову повернутися в поліклініку на вул. Рябініна для отримання додаткового талона на прийом. Пройшовши всі кола безкоштовної медицини, жінка пішла на платний прийом. Тільки там вона змогла отримати невідкладну медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Після цього випадку пацієнтка написала скаргу в міське управління охорони здоров'я. Встановлено, що співробітники лікарні допустили грубе порушення вимог ліцензії. Медустанові призначено штраф у розмірі 75 тисяч рублів.

Раніше мешканка російського Ростова-на-Дону влаштувала скандал у лікарні через наміри лікаря госпіталізувати її молодшого сина з підозрою на гострий апендицит.