Reuters

Підконтрольний Кремлю голова анексованого Криму Сергій Аксьонов зможе викуповувати дорожчі подарунки в апарата окупаційної влади Криму. Собі ж зможе залишати презенти, вартість яких не перевищує 3 тисяч рублів.

Про це повідомляють Крым. Реалии. Радио Свобода.

Читайте такожАксьонов попросив ФСБ повернути йому гроші, надані задля «перевірки» чиновників на корупцію

Відео дня

«Відомості про ринкову ціну (подарунок) підтверджується документально, а за неможливості документального підтвердження – експертним шляхом. Подарунок повертається голові Республіки Крим за актом прийому-передачі… у випадку, якщо вартість подарунку не перевищує 3 тисяч рублів», – цитує видання указ окупантів.

Усі подарунки за час виконання «службових обов’язків» Аксьонова передають разом із документами в апарат окупаційної влади Криму, де встановлюють їхню ринкову вартість.

Невикуплені подарунки можуть бути передані до державної охорони Росії або на благодійність чи бюджет анексованого півострова.

Щоразу після отримання подарунку Аксьонов повинен повідомляти Адміністрацію президента Росії. Звітуватися не доведеться тільки у випадку отримання канцелярського приладдя.

Як повідомляв УНІАН, селище Кацивелі в анексованому Криму окупанти хочуть перетворити в ігорну зону, яка повинна привабити туристів.