За фактом нападу слідчі органи порушили справу про замах на вбивство / Фото Віталій Рувинский

У МВС заявили, що причиною нападу могла стати особиста неприязнь затриманого до Тетяни Фельгенгауер, але запевнили, що будуть розглядатися й інші версії. Поліція також виклала відеозапис допиту.

Читайте такожПіднявся, швидко пройшов і блискавично порізав ножем: журналісти розповіли деталі нападу на ведучу "Еха Москви"

На ньому затриманий каже, що нібито перебував із Фельгенгауер у "телепатичному контакті" з 2012 року і що останні два місяці вона його нібито переслідувала. "Кожну ніч, використовуючи телепатичний зв'язок, мучила мене", - заявив затриманий.

Відео дня

Джерела інформагентств стверджували, що Фельгенгауер нібито була знайома з нападником, однак ведуча "Ехо Москви" Тоня Самсонова вже заявила, що це не так.

Як повідомляв УНІАН, ведучу радіостанції "Ехо Москви" намагалися зарізати на робочому місці. Нападник зайшов у будинок, де розташована радіостанція, і бризнув охоронцю на прохідній в обличчя газом, засліпивши його. Після цього чоловік піднявся на 14-й поверх, де розташована редакція, і полоснув Фельгенгауер ножем по горлу. Все це він зробив мовчки.